(12.20 hodin)

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Děkuji. Do rozpravy další přihlášený? Paní předsedkyně Schillerová. Prosím, máte slovo.

 

Poslankyně Alena Schillerová: Já jsem teď, paní předsedkyně, zaskočena, protože samozřejmě toto je zákon, na kterém začala pracovat ještě naše vláda, teď se to schválilo a tak dále. My to podporujeme, dorovnávací daň, byla to i součást konsolidace našich financí, ale teď jsem zaskočena z těch legislativně technických, protože já to nemám k dispozici, nevím přesně, o co tam jde, a obávám se, jestli je to legislativně technická. Já to nechci nějak zdržovat, nechci prostě tady... Mohli bychom třeba 10 minut požádat o pauzu, abychom si to ukázali a s legislativou probrali? Aby v tom bylo jasno, abychom věděli o čem hlasujeme. Nechci to nějak zdržovat, chci jenom vědět, o čem vlastně máme hlasovat. Děkuji.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Mám to chápat tak, že si berete na projednání klubu vašeho a pan ministr vám to během té chvíle...?

 

Poslankyně Alena Schillerová: Ano, tak to chápejte. Ano, děkuji.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Vyhlašuji tedy přestávku do 12.30 na jednání klubu hnutí ANO a během této pauzy se vyjasní tyto změny.

 

(Jednání přerušeno ve 12.20 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP