Středa 28. února 2024

(13.40 hodin)

 

Poslanec Tomio Okamura: Jinak já na jednu stranu samozřejmě chápu snahu zemí, které jsou v první linii migračního ataku, jakkoliv se migrantů zbavit. Cestou ovšem není a nikdy nebude jejich přerozdělování po Evropě. To v praxi znamená pouze jistotu pro migranty, že jakmile překročí Schengen, tak mají dobré bydlo v Evropské unii zajištěné. Na úkor nás, co v Evropě žijeme. Přerozdělování migrantů po Evropě je pozvánka pro miliony lidí v Asii i Africe, aby se vydali do Evropy.

Příznačné je, že islámské migranty z určitých islámských zemí odmítají přijímat bohatší islámské země s poukazem na rizika pro jejich země. To je skutečně pozoruhodné. Všimněte si například politiky Saúdské Arábie nebo Spojených arabských emirátů nebo i Egypta teď v případě konfliktu Izrael versus Palestina, kdy Egypt nechce palestinské migranty, protože přímo hovoří o tom, že je to pro ně riziko. A dokonce vyzvaly Evropu, ať si je vezme Evropská unie - která ochotně migranty bere a ještě jste přijali migrační pakt, který je vlastně tou pozvánkou pro ty islámské migranty, ať jsou odkudkoliv. Takže samozřejmě ti lidé to vědí, ať je to Egypt, který je samozřejmě islámskou zemí, Saúdská Arábie, a tyto buď silnější, nebo vyspělejší země, dneska Egypt je vyspělý, ale je to velmi lidnatá země, která díky té lidnatosti má určitou váhu v tom regionu, tak samozřejmě ví, o koho se jedná, o jaké typy migrantů se jedná. A všimněte si, že v rámci toho, jak islám - oni říkají, že to hlásá solidaritu a lásku k lidem - tak si všimněte, že oni těm svým bližním a souvěrcům v zásadě pomáhat nechtějí. Zásadně je chtějí posílat do Evropy. Což je samozřejmě náboženská taktika, ale samozřejmě to má i ekonomický a bezpečnostní rozměr.

Samozřejmě ještě to, že se snaží země typu Itálie, Francie, Německo, že tlačí na to, že se chtějí teď migrantů zbavit. Ale to je přece jejich problém. Fialova vládní pětikoalice svým postojem z toho udělala náš problém. Ale my jsme nezvali migranty do Evropy. My jsme neměli ani kolonie, Česká republika. Česká republika nevykořisťovala ani žádné africké země o suroviny a podobně. To samozřejmě se jich dnes dotýká, to není slovo, které bych si vzal z nějakého slovníku minulosti, ale když si poslechnete vyjádření afrických lídrů dneska, a mimochodem důvod, proč se mnozí z nich přiklánějí k Rusku, kdo není slepý a přečte si i tahleta vyjádření těch lídrů, já si to přehrávám na youtubu a tohleto, protože mě zajímá, co tam ta vojenská junta, která se teď chopila v mnoha zemích střední Afriky té moci, proč tam běhají s ruskými vlajkami, tak když si poslechnete vyjádření těch prezidentů, tak v podstatě oni mají tak špatnou zkušenost se Západem, tak špatnou historickou zkušenost se Západem, že v podstatě se přiklonili k té druhé volbě. No a třetí je ještě Čína. Takže je to Čína, Rusko a pak je to ten svět toho euroatlantického světa. S kterým ale oni mají ty nejhorší zkušenosti z jejich pohledu. Je to jejich pohled a jsou to obrovsky lidnaté země. Některé méně, některé více. Rozlohou samozřejmě jsou velké v podstatě všechny, ale teď je tam ta Sahara a podobně.

Ale já jsem jenom chtěl říct, že to, že tyhle země západní Evropy, které v podstatě kolonizovaly tu Afriku a teď samozřejmě ten vztah je nepřátelský vůči Evropě, to je prostě také fakt. Já když jsem viděl úplně otřesné vystoupení předsedkyně Evropské komise von der Leyenové, vloni jsem si to přehrával na Youtube, jedna taková známá populární africká politická komentátorka, která má asi 2 miliony odběratelů na Youtubu, tak si to občas přehraji, co ona říká. Nepodařilo se mi vypátrat, z které je země, ale je to buď střední, nebo jižní Afrika, umí plynně anglicky. Tak ona komentovala vystoupení von der Leyenové, která svolala africké lídry poté, co Putin svolal ten summit s těmi prezidenty afrických států do Sankt-Petěrburgu, kde si všichni plácali po ramenou a usmívali se na sebe, a Leyenová vlastně řekla těm africkým lídrům, kteří dorazili na to setkání, že od vás nechceme jenom suroviny, ale také bychom chtěli spolupracovat. A tuhle větu, teď jsem to interpretoval plus minus, tak hrozně rozebírala ta komentátorka, hrozně se jí to dotklo a říkala tam přesně: podívejte se na tváře těch afrických prezidentů. Úplně kamenné tváře, nepřátelské tváře, nespokojené tváře, protože ona vlastně přiznala v projevu, že vlastně jsou vykořisťované ty země, ale teď tedy konečně že by chtěla Evropská unie milostivě chtěla začít spolupracovat. Tedy úplně jiná atmosféra, úplně jiná politika, než samozřejmě dělají ti naši řekl bych konkurenti z toho evropského prostoru, o kterých jsem hovořil. Vlastně ti naši soupeři na té... nebo ti soupeři vládní pětikoalice a vedení Evropské unie na té geopolitické mapě světa. V podstatě spoléhat se na nějakou spolupráci s africkými zeměmi, to prostě je opravdu podle mě marné při tomto politickém přístupu.

To znamená, v podstatě jediným řešením je to, co říkám já, nulová tolerance nelegální migrace, prostě v uvozovkách zavření hranic. Proto říkám uvozovky, protože mluvíme i o té mořské hranici, nemluvíme jenom o té pevninské, prostě uzavření hranic, nepustit nikoho přes hranice Evropské unie, to je prostě jediná možnost. A osekat sociální podporu a sociální dávky takovým způsobem, aby neexistovala nabídka.

Je úplně neuvěřitelné, že vlastně neziskové organizace, politické neziskové organizace, proimigrační neziskové organizace - vlastně je jim tolerováno to chování Evropskou unií, respektive dokonce podporováno, aby vlastně jezdily po Středozemním moři, tam vlastně nabíraly ty nelegální migranty a přivážely je do Evropy. Správně by je měly přivážet zpátky do Libye podle mého názoru. Já nevím, proč je přivážejí sem. No já to vím. Protože je to plán. Je to součást plánu. Globalistického, zrůdného globalistického plánu. Promíchat všechny se všemi, jednotný trh a globalisti si budou mnout ruce. Je to cesta do pekel, říkám. Je to cesta do pekel. Je to cesta ke zničení Evropy, ke zničení evropského stylu života.

Já biju na poplach, už na ten poplach biju přes deset let. Vzpomeňte, jak právě tihleti politici, prounijní probruselští politici a novináři, prounijní probruselští novináři, neříkám, že to byli všichni, tak jak říkali, Okamura straší. Když jsem začal o hrozbě migrace mluvit, v roce 2012 jsem o tom začal mluvit, když jsem se stal senátorem, 2013, když jsem vstoupil s Úsvitem do Sněmovny, tak říkali, Okamura straší, Okamura je xenofob, ještě něco že rasista. Vůbec nevědí, o čem mluví, lidi, kteří v životě nezažili rasismus, takže plácají nesmysly úplné.

Je to, jako když někdo říká u manželství stejnopohlavních párů, že děti z dětského domova se budou mít líp u dvou tatínků než v dětském domově. Co je to za lež? Já jsem tady podle mě jediný v Poslanecké sněmovně, kdo vyrůstal v dětském domově. Já jsem vyrůstal v dětském domově a já bych nikdy nechtěl být adoptován stejnopohlavním párem. Ten dětský domov je tam dodnes, v Mašťově u Podbořan, u Žatce. Dodnes tam je ten dětský domov. Byla o tom natočena i Třináctá komnata, kde našli vychovatelku, která mě tam vychovávala. Samozřejmě už je v důchodu. A já když jsem se ptal svých kamarádů, protože s některými se stýkám dodnes, kteří byli se mnou v tom dětském domově, a jeden z nich tam byl dokonce až do 18 let, zrovna napůl Palestinec mimochodem. Tatínek Palestinec a ten se nestaral, tak samozřejmě maminka při vysokoškolských studiích, prostě došlo k tomu, že se narodil, pak nějak skončil v dětském domově. Známe ho dobře. Tak já jsem se ptal i dalších, jo, mimochodem je členem SPD také, tak já jsem se ho taky ptal a dalších svých kamarádů, s kterými jsem byl v dětském domově, jestli by chtěli být adoptováni stejnopohlavním párem radši než být v dětském domově. Ani jeden. Všichni mi řekli, že by radši byli v dětském domově. ***


Související odkazy


Videoarchiv13:40


Přihlásit/registrovat se do ISP