(14.00 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Takže Fialova vládní koalice chce, a ostatně celou dobu to prosazujete, že chcete, aby do České republiky byli přerozdělováni afričtí a islámští migranti, a to my prostě zásadně odmítáme. Vy chcete zničit Českou republiku, chcete zničit naši budoucnost. A já znovu říkám, že to je prostě absolutně nepřijatelné.

My jako SPD řešení nabízíme a už jsme ho mnohokrát představovali. My prosazujeme nulovou toleranci, nulovou toleranci jakékoli této nelegální migrace. Znovu říkám, nechceme tady žádné, žádné africké a islámské migranty. A musím říct, že migrační pakt, který vy jste nechali prosadit, Fialova vládní pětikoalice, tak vy budete, to znamená jinými slovy, že budete legalizovat, legalizovat nelegální migranty z Afriky a z islámských zemí, kteří přicházejí do Evropy. A je to opravdu neskutečný podraz i ve světle toho, že už všichni víme, a ty informace jsem tady říkal, že Evropská unie přece nechce vůbec chránit Evropu před migrací. Vždyť to řekla naše milovaná eurokomisařka, která má na starosti migraci, Ylva Johansson, to je eurokomisařka pro vnitřní záležitosti, tak řekla letos v lednu, řekla, že Evropská unie, eurokomisařka, Evropská unie chce ročně dostat do Evropské unie o milion migrantů víc. Samozřejmě mluvíme o afrických a islámských migrantech. Takže o milion legálních přistěhovalců víc. To znamená těch nelegálních, migračním paktem je zlegalizujete, přerozdělíte a samozřejmě je tady chcete upíchnout u nás. To je politika Fialovy vládní pětikoalice a my v SPD toto chceme zarazit.

Proto bych chtěl poprosit občany České republiky, aby přišli k volbám. Aby přišli k volbám teď, které budou příští měsíc, budou hned v první polovině června a budou to volby do Evropského parlamentu, evropské volby. Abychom zarazili Fialovu vládní pětikoalici, abychom naším volebním výsledkem, potažmo výsledkem naší frakce v Evropském parlamentu, to je frakce Identita demokracie, ID, kde je společně se mnou v té frakci Marine Le Pen, moje kamarádka, francouzská politička číslo jedna v preferencích teď ve Francii. Už dvakrát vyhrála evropské volby ve Francii, je dvojnásob vítězkou, vypadá to, že vyhraje i teď evropské volby ve Francii, je to naopak protivník, přímý protivník Macrona, tohoto ničitele Evropy, ničitele Evropy Macrona, který prosazuje migraci, který prosazuje migraci do Evropy, šílený úplně. My se s Macronem nebratříčkujeme, já ho nechci ani vidět, takového člověka, on mě určitě taky ne, to je tak nastejno. Protože já nechci vidět tyto politiky, kteří ničí Evropu migrací, a pak to chtějí ještě na základě toho, že Francie hlasuje proti nám, tak chtějí ještě ty migranty, co si tam nasáčkovali a nemůžou je zvládnout, tak je chtějí přerozdělit. Tak je chtějí přerozdělit k nám ještě. To stejné, co oni udělali tu chybu, rok 2015, ale i z dřívějška, že tam přijali úplně neřízené, nezvládnutelné množství nepřizpůsobivých islámských a afrických migrantů, tak teď chtějí, abychom tu stejnou chybu za souhlasu Fialovy vlády, ta to podporuje, ta s tím souhlasí, tak chtějí nám teď ty migranty přerozdělit sem, abychom se dostali do stejných problémů co oni. No a kam to budeme přerozdělovat my potom? Takže toto je úplně neuvěřitelný!

A ty řeči, co já slyším od premiéra Fialy, od toho notorického lháře a politického podvodníka, který říkal, že nebudou zvyšovat daně, a zvýšili jste je od ledna všem občanům, přitom jste slibovali veřejně občanům, že žádné daně zvyšovat nebudete, tak vy teď říkáte, že prý ten migrační pakt prý snad má usnadnit nějakou návratovou politiku. Ale každému občanovi je přece jasné při pohledu na západní Evropu, že žádná návratová politika se samozřejmě nedaří. Ostatně jak chcete vracet milion migrantů ročně, kteří sem přicházejí do Evropy, když ty africké země je vůbec nechtějí vzít zpátky? Naopak jsou rády, že se jich zbavily. Návratová politika je fikce, vůbec to nefunguje. A jestli se podaří někdy někde pár migrantů vrátit z toho milionu, co sem přichází, z těch milionů, tak je to samozřejmě přece úplně nesmyslný argument.

Krátce a stručně řečeno, Fialova vládní pětikoalice, to je prostě vlastizrada. A já jako chápu občany, když se podíváte na moje sociální sítě, sleduje mě 600 000 lidí, tak spousta, stovky tisíc lidí tam píší, že poté co prohrajete volby, že vás chtějí postavit před soud, abyste byli souzeni za vlastizradu. Za to, jak ničíte Českou republiku. To tady říkám, co říkají občané. Já jsem pro ty demokratické. No tak soud je taky demokratická metoda samozřejmě, nicméně já bych to rád v první řadě vyřešil samozřejmě ve volbách, to je pro nás důležité, volebně uspět a vyměnit Fialovu vládu. Ale občané to vidí jinak. Občané vás skutečně nazývají jako vlastizrádce. Já s nimi souhlasím, musím říct, bezesporu to je vlastizrádná politika přijímat sem africké a islámské migranty, protože to většina lidí nechce a zničí to naši zemi. A to je Fialova vláda. Samozřejmě už i konečně mainstreamová média píšou, že - tady mám článek třeba Novinky, já už jsem na to ale upozorňoval dlouho, ale už i mainstream to vidí, že migrační pakt může Česko stát miliardy korun, právo veta mít nebudeme. Je to tak. A stejně tak může rozhodnutím většiny členských států o nás bez nás nabobtnat český příspěvek na miliardy korun. Je to šílený úplně, je to úplně otřesný, do čeho jste nás tady uvrtali za vašeho souhlasu, že jste se alibisticky zdrželi, místo abyste hlasovali proti! Proti hlasovalo Maďarsko a Polsko. Slováci taky hlasovali v některých věcech proti, dále se zdrželi.

No a jaká je dneska situace? Evropa zaznamenává obrovský příliv především muslimských imigrantů. A počet poprvé podaných žádostí o azyl, těch poprvé podaných žádostí, ne že poprvé, ale poprvé podaných žádostí o azyl ze strany migrantů v zemích EU loni meziročně stoupl o dalších zhruba 20 %, a to na více než jeden milion. Za rok jeden milion nelegálních migrantů navíc. Je to přesně tak, přesně podle toho, jak říká eurokomisařka Ylva Johansson, kterou podporuje Fialova vládní pětikoalice, ale podporuje to i hnutí ANO, protože tam má, eurokomisařka pro Českou republiku je za hnutí ANO Jourová. Mlčí celou dobu. Místo aby řekla ne, nechceme to, tak ona mlčí. To je samozřejmě problém. My jako SPD říkáme od začátku, že jsme proti. Takže přesně v souladu s politikou EU sem Evropská unie pouští milion nelegálních migrantů ročně navíc z Afriky a z islámských zemí. Následně za souhlasu Fialovy vlády jste odsouhlasili migrační pakt EU a teď ten milion se bude přerozdělovat do jednotlivých zemí EU včetně České republiky. Připomenu, že migrační pakt má začít platit za dva roky.

Takže proto jsou teď velice důležité volby do Evropského parlamentu, protože samozřejmě můžeme změnit složení Evropského parlamentu. Z toho samozřejmě, i z výsledku voleb, vychází složení Evropské komise. A samozřejmě je tady určitá šance, byť ne velká, vyměnit a změnit v tomto tuto politiku, protože samozřejmě tu většinu mají v Evropském parlamentu ty západoevropské země. Je to v poměru na počet obyvatel. Takže oni samozřejmě mají většinu a oni se těch migrantů chtějí zbavit, těch, které si tam nasáčkovali. Tak se těchto afrických a islámských migrantů chtějí zbavit a přerozdělit je právě do východní Evropy, do střední a východní Evropy, abychom my ty problémy měli taky, ty které oni si způsobili. A Fialova vláda s tím souhlasí. Je potřeba zdůraznit, že ministr Rakušan jménem Fialovy vlády hlasoval pro migrační pakt, jak si všichni pamatujeme. Pro! ***




Přihlásit/registrovat se do ISP