(Jednání pokračovalo v 17.38 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Olga Richterová: Vážené dámy, vážení pánové, uplynul čas vyměřený na pauzu. Ano, vnímám žádosti o odhlášení, všecky jsem tedy odhlásila. Prosím, přihlaste se svými identifikačními kartami, a protože už nemáme nikoho přihlášeného, tak přivolám kolegyně, kolegy z předsálí, protože máme hlasovat o celém návrhu pořadu 102. schůze Poslanecké sněmovny, tak jak byl písemně předložen.

A ještě konstatuji, že je upřesněna omluva pana ministra Beka, který se omlouvá dnes od 16 hodin do konce jednacího dne a dnes do 14 hodin, a to z pracovních důvodů. A dále pan poslanec Kubík ruší omluvu. Ještě k omluvám, pan poslanec Jan Hofmann se omlouvá z celého jednacího dne z důvodu zahraniční cesty, pan poslanec Vít Kaňkovský od 11 do 15 hodin bez udání důvodu, pan poslanec Hubert Lang bere zpět svou omluvu z osobních důvodů, paní poslankyně Ivana Mádlová se omlouvá od 17 hodin z rodinných důvodů, pan poslanec Vojtěch Munzar od 18 hodin z důvodu zahraniční cesty a pan poslanec Miloš Nový bere zpět svou omluvu do 12 hodin z pracovních důvodů. Ještě pan ministr Michal Šalomoun se omlouvá od 19 hodin z pracovních důvodů a pan ministr Vlastimil Válek od 14 do 16 hodin z pracovních důvodů. To by byly vypořádány všechny došlé omluvy.

 

Nyní tedy budeme hlasovat, jak už jsem avizovala, o celém návrhu pořadu 102. schůze Poslanecké sněmovny, tak jak byl písemně předložen.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro tento návrh? Nechť zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování číslo 4 bylo přihlášeno 153 hlasujících, pro 85, proti 68. Čili konstatuji, že pořad schůze byl schválen.

 

Nyní přistoupíme k jedinému bodu našeho pořadu a tím je

 

1.
Návrh poslanců Víta Rakušana, Petra Fialy, Mariana Jurečky,
Markéty Pekarové Adamové, Ivana Bartoše, Josefa Cogana, Marka Bendy,
Aleše Dufka, Jana Jakoba, Jakuba Michálka, Lucie Potůčkové, Evy Decroix,
Jiřího Navrátila, Michala Zuny a Olgy Richterové na vydání zákona,
kterým se mění zákon o správě voleb a některé další zákony
/sněmovní tisk 596/ - druhé čtení

Poprosím, aby k předloženému návrhu vystoupil za navrhovatele pan poslanec a předseda klubu hnutí STAN Josef Cogan. Prosím, ujměte se slova. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP