Neautorizováno !


(12.20 hodin)
(pokračuje Andrej Babiš)

Dále také u tématu Dozimetr moderátorka zmínila kauzu hejtmana Krkošky. Moderátorka také nenechala Nachera bezprostředně reagovat na útok Richterové, ale dala slovo Lacinovi. No prosím.

14. 5. 2024 Otázky Václava Moravce. Moravec působil provládně, jak je zvykem, tady píšou naši analytici. Schillerové i Středulovi často skákal do řeči a přerušoval je, zatímco Jurečkovi skákal do řeči méně. Zaujatost byla také patrná z otázek, které pokládal. Jo, takže tady to máme ještě i nějak, dneska jsem si všiml, že to má být barevné, takže to první bylo nekorektnost chování moderátora, žlutá je nízká, střední je oranžová, červená je vysoká, černá extrémní. Manipulace se to jmenuje, vážení spoluobčané. Manipulace. No. Takže teď mám tady oranžovou, to je střední manipulace.

17. 4. 2024 Události, komentáře. Oblíbená naše Kroužková. Moderátorka hned v úvodu ostře zaútočila na Jermanovou, jestli chce informace zveřejnit, aby je Rusové znali a mohli toho využít. Informace o muniční (nesrozumitelné). No nechce. My chceme jenom, aby se nekradlo u nás, aby se nedávaly zakázky z ruky a aby se ty granáty pro Ukrajince neprodávaly prodražené, když kdysi stály 900 dolarů a dneska stojí 3 400, 4 000 a 5 000. To chceme, aby někdo Ukrajince neokrádal, vážená dámo. Jo? Moderátorka vlastně tu munici, o tom to tu slyšíme od 1. 2. Ne? Miliony přijdou. No tak teď sekta Respekt zveřejnila reportáž, že konečně tam něco přišlo. No. Akorát nikdo nenapíše, že to je munice z členského státu NATO a proč to ten členský stát NATO nedodal přímo těm Ukrajincům a nějaký obchodník si tam to nabalil. Ne? Slovíčkaření. Pamatujete, když jsme se tady dohadovali a Demagog se k tomu vyjadřoval? No, cesta do Bílého domu, to bylo jako že cesta do Ameriky, tak se to bralo. Cesta do Bílého domu pro mě neznamená, že ten zbrojař, co tam byl na večeři s panem premiérem, byl v Oválu. Nebyl. Ne, oni byli na té večeři. Echo to zveřejnilo. Ale slovíčkaření. Vždycky z nás dělají pitomce.

No, takže my určitě nechceme, aby Rusové něco znali, a samozřejmě normální by bylo dodat munici, potom o tom mluvit. No, tak od února se o tom mluvilo, teď údajně nějaká přišla. Ale nechápeme, proč je to netransparentní. Konečně aspoň víme, že tu munici, která bude placená z českého rozpočtu, dodá česká firma. No tak aspoň něco.

Lochman uvedl, že ANO má Králíčka v čele kontroly Vojenského zpravodajství. Celkově byla z otázek vůči Jermanové patrná zaujatost. No.

Potom tady máme, jo, tady jsme jeli tu kampaň, ty důchody. 22. 4. Dvacet minut Radiožurnálu. Moderátor tématu jednání o důchodech se v jednu chvíli opakovaně doptával na vliv Babiše na rozhodnutí. Dále se moderátor Karla Havlíčka zeptal, proč Babiš ve svém podcastu tvrdí, že hnutí ANO bylo vždycky proti zvyšování věku pro odchod do důchodu, když to není pravda. No, byli jsme. Jen blbec nemění názory, jak říkal prezident Zeman. A s časem se učíme. Já se učím každý den.

No, takže co oni tady hrají? Oni tady vlastně hrají, že Babiš všechno rozhoduje. Teď to hrají zase s tou frakcí. Přitom všichni dobře vědí, že o té frakci, odchodu z ALDE, Renew, rozhodlo naše předsednictvo. Naše předsednictvo to rozhodlo. Ano, až na druhý den se odešlo, ale oni zase to hrají - Babiš rozhodl a naši europoslanci, stále ten Babiš rozhoduje. Přitom vy tady dobře víte, že nerozhoduje. Nerozhoduje. Že i když Babiš si například přál nějakého senátora v Praze, tak krajská organizace to zabila. No. Ale to tady nebudu řešit.

Takže co tady máme? Jo. Střední manipulace. 24. 4. Události, komentáře. Jak jinak? Moderátor Takáč klasicky skákal všem do řeči, nejvíce paní Balaštíkové. Již na začátku se zeptal, proč si hnutí ANO nestojí za tím, co na Hradě řeklo, a následně skočil poněkolikáté Balaštíkové do řeči s otázkou: "Kde je to zpochybnění odchodu věku do důchodu? Nic jste nezpochybnili." No zpochybnili jsme, pane redaktore. My jsme měli zápis, který jsme odmítli, protože Karel je slušný a Alenka taky a zkrátka si nedovolili říct na té tiskovce panu prezidentovi, že to tak není. A potom když to napsali do zápisu, tak jsme řekli, že ne. No, a ten to nechtěl opravit a tím to skončilo.

Ale vůbec, my jsme rádi, že pan prezident se stará. Mohl důchodcům pomoci. Mohl dát veto na to, jak nás trvale okradli o tisíc korun měsíčně. Trvale, navždy. Takže my určitě budeme rádi s panem prezidentem spíše debatovat o zahraniční politice, ale tady ten útok na důchodce, který začal okamžitě po nástupu této vlády, vzali jim ty slevy a všechno. Všechno je drahé, léky, bydlení, daně, všechno. Likvidují všechny, nejenom důchodce.

Takže tady máme dále, nízká manipulace, zase tady máme pana Kroce. Kroc se zeptal Procházkové, zda hledání shody u zákona o eutanazii a paliativní péči nebude problém, když vidí, že hnutí ANO nechce spolupracovat s koalicí na penzijní reformě. A jaká je to penzijní reforma? To žádná není. Měl by si to nastudovat, pane řediteli Zavorale. Proč chtěl na školení. Co to je? Jaká reforma? Co jste tady udělali s důchodci? Řekli jste jim, že budeme - tedy já už jsem důchodce, ale ti zaměstnanci, vážení spoluobčané, budete pracovat déle a za méně peněz. Teď jsme dostali 11,87 na den. Přitom si vzpomeňte, tady mával nejhorší ministr práce a sociálních věcí Jurečka nějakým grafem, že kolik nám dá. I tak to nevychází. Zase lhali. A přitom mají stovky miliard dalších výnosů z daní a z inflace, kterou způsobili.

No, střední manipulace. Zase Takáč, Události, komentáře. Moderátor působil zaujatě vůči Vondráčkovi především u tématu jednání ANO s koalicí, když se ptal Vondráčka, jestli je zápis z Hradu vylhaný, kde působil velmi zaujatě, stále na Vondráčka dorážel a nechtěl se hnout z tématu. Ale my jsme ten zápis ukazovali. Ne? Tam někdo z Hradu poslal zápis a Karel napsal, že ne. Ukazovali jsme maily. No ale to samozřejmě Česká televize vymlčí.

Manipulace střední, oranžová barva. Interview z 26. 4. Jonáš. Tento díl byl ze strany moderátora dost kritický. Moderátor často skákal do řeči a otázky často posouval podle svých významů a názorů. Narážel na to, že byl AB o Velikonocích na dovolené. No představte si, co si ten Babiš dovolil! On byl o Velikonocích na dovolené. No skandál! Citoval odborníky, to jsou ti jejich odborníci. A vážení spoluobčané, vždy si zjistěte, kdo je ten odborník, kdo ho platí a kdo ho vychoval, odchoval. To je ten systém od revoluce budovaný. Jo? Takže Babiš byl na dovolené, citoval odborníky, kteří pracují pro vládu a pro Petra Pavla a také Macuru dokonce. Představte si to. Na Juchelkovo vysvětlení, jak probíhala schůzka na Hradě, odpověděl, že má dojem, že to tak není. No jistě, tak on to ví. V momentě, kdy odcitoval Macuru, že prý hnutí prokaučovalo ukázat, že jde o budoucnost země, to necháme bez komentáře, takových Macurů a těch dalších, to jsme viděli x, jo, ti bezvýznamní se stali významní a potom se nějak probudili, měli špatné ráno a zjistili něco jiného. Ale to není tady, že jde o budoucnost země. Řekl následně moderátor, že to je obraz, který hnutí ANO dává společnosti. Ne, hnutí ANO je tady pro lidi. A my jsme byli ve vládě a my jsme tady dali dokopy finance, snižovali jsme daně a dělali jsme pro lidi velice konkrétní věci. Na rozdíl od koalice, která všechno ničí tady. Jo?

A představte si, že Juchelka, náš Aleš Juchelka, ve druhé části debaty už musel několikrát označit Českou televizi za bulvár. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP