Neprošlo jazykovou korekturou, neautorizováno !


(13.30 hodin)
(pokračuje Andrej Babiš)

Za deset let získali od státu a Norských fondů desítky milionů korun, využívali je především na propagaci kultury bez nenávisti - zní český překlad jejich jména. A tady se musíte dozvědět o této neziskovce: HateFree obhajuje viníka dopravní nehody, spornou reportáž platil stát. To jsou neuvěřitelné věci. Takže z našich daní, a my taky platíme do Evropy, tady žijou neziskovky. A tahle HateFree, která asi měla bojovat proti nenávisti, tak možná, možná nevím, jestli tomu nepřispívala. Ale to je tolik článků, že to je úplně neuvěřitelné, neuvěřitelné, jak lidi fungujou na základě věcí, které skutečně nepotřebujeme.

Já nemám nic proti neziskovkám, které pomáhají v sociálu a tak dále. Ale tohle? Tolik peněz? Takže pan Podzimek by si měl nastudovat tady Toni Kroos říká: Do Německa se už nevrátím, není po migraci bezpečné. Viděli jsme, co je ve Francii. Německo je pro migranty magnetem, ale nevábí jenom štědré dávky. Tady je článek: Německo je pro běžence doslova magnetem. Žádná jiná země Evropské unie nepřitahuje přistěhovalce tolik jak Spolková republika Německo, potvrzují to nejnovější data Eurostatu spolu s německými azylovými statistikami. Z databáze Eurostatu vyplývá, vážení spoluobčané, že v letech 2013 až 2022 přišlo do Evropské unie téměř 14,5 milionu cizinců. Z toho si necelých 6 milionů, 40 %, vybralo jako cílovou zemi Německo. V reálu to znamená, že 12,3 milionu obyvatel Spolkové republiky Německo jsou cizinci, je to 14,6 % populace, což je v rámci Evropské unie rekord, píše deník Bild. Ano?

Tady mám přehled, kolik cizinců žije v jednotlivých, to je Eurostat, ale bůhví, jestli to mají všechno zaevidované, k 1. lednu 2023 6 % cizinců žilo v Evropě. Německo 14,6, Španělsko 12,7, Francie 8,2, Itálie 8,7 a Nizozemsko 8 %, Polsko jenom 1,2. Takže počet migrantů, který přišli v letech 2013-2022 je hlavně Německo. Ano, tam mají nejlepší dávky, protože jde o dávky. A nevyřešilo to problém zaměstnanosti, anebo sociální situace. V Německu je sociální dávka ve výši 563 eur za měsíc, zhruba 13 000. Nebo platby podle zákona o dávkách pro žadatele o azyl ve výši 460 eur 10 600.

No, takže pokud tohle ti, kteří kritizují naši frakci, která jednoznačně má za cíl bojovat proti ilegální migraci, pokud tohle někdo nechápe, tak já tomu nerozumím. Pokud nikdo se nedívá, to se děje v jiných zemích. Takže já jsem rád, že tedy tady vycházejí články, dělají za mě úplného pitomce, ale na rozdíl od vás jsem ta místa navštívil a vím perfektně, jak to řešit. A to, že je to potřeba řešit brutálně, je úplně jasné. Proč najednou všichni mění stanoviska? Tak ti lidé sem přicházejí bez dokladů, nikdo neví, kdy se narodili, kde se narodili, jakou mají národnost. A pokud někdo je expert na migraci, tak je to pan Pelikán. Ten tomu rozumí, ale to je brácha toho bývalého ministra, občas chodí do televize a ten tomu rozumí, a když mi to vykládá, tak nejsem z toho úplně nadšený.

Takže pokud někdo, my chceme dopadnout jak v jiných zemích, že vlastně lidi, kteří přišli do těch zemí, dnes rozhodují o tom, kdo bude ve francouzském Parlamentu, tak já to tedy nechci. Já to tedy nechci. A tady samozřejmě mám další článek o tom, jak Evropská unie podporuje výměnu obyvatel organizovaným dovozem Afričanů z Kanárských ostrovů. Jak to všechno funguje. Tady článek z 10. července 2024. Před několika měsíci jste zde mohli shlédnout náhodně natočené video, na kterém se z trajektu vylodí stovky subsaharských Afričanů na Kanárských ostrovech. Všichni obdrželi teplejší oblečení, které bylo potřeba pro Evropu v dané době a stejnou pevnou sportovní obuv. Ale ano, tak se postarejme o ty lidi tam, kde žili a narodili se! My jsme nebyli kolonizátory v Africe a postarejme se! To není otázka klimatu nebo vody - to není vůbec pravda. A ti lidé i létají letadlem do Tripolisu, aby potom šli na ty lodě a šli do Evropy za lepším životem, který jim někdo slibuje. Ale my bychom se měli postarat o ty lidi tam, kde jsou.

A pokud dnes planeta vydala 40 000 miliard na zbrojení, tak už všichni zapomněli, že po druhé světové válce vzniklo OSN a vzniklo NATO. Dneska je zasedání NATO. Ale asi nečetli tu zakládací listinu NATO. O čem to bylo? Řešit konflikty mírovými způsoby. Tam to je. Devětkrát. Devětkrát. Takže místo toho, abychom těmhle lidem pomáhali, tak samozřejmě oni jdou do Evropy a myslí si, že budou mít lepší život.

Málokdo si asi uvědomuje, co se vlastně děje na naší planetě. Že tady se staví a tak to vypadá bohužel sedm miliard lidí proti jedné miliardě, která si myslí, že je ta lepší. Že má tu budoucnost. To jsme my. Evropa, Spojené státy, Kanada, Austrálie a nevím, kdo další, to je ta miliarda. A fakt to chceme? Těch sedm miliard proti nám? Fakt nám to stojí zato? Ale to je jiné téma.

Takže, prosím vás, byl bych rád, kdyby mi nějaký expert, který bere kvůli ilegální migraci ročně 55 milionů, nepoučoval. A Novinky, udělejte si rozhovor s tím Pelikánem, ten vám to vysvětlí, jak to všechno funguje. Experti.

Vážení spoluobčané, když vidíte nějakého experta, tak si ho vygooglujte: kdo ho platí, kde studoval, co všechno dělal? Abyste věděli, že zkrátka možná má střet zájmů a možná to říká vlastně kvůli sobě.

Potom tady máme dalšího experta, a to je Seznam Zprávy. Tak představte si: Expert říká, že Babišova frakce v Europarlamentu je dominantně proruská! Říká expert, to je neuvěřitelné. Kyperský Seznam Zprávy. No a kdo je ten expert. Ona to je jedna parta, víte? To je český novinář, který byl zpravodajem Českého rozhlasu v Polsku, potom v Bruselu no a od roku 2023 se stal zástupcem ředitele Institutu pro evropskou politiku Europeum. A tenhle expert říká, že vlastně ta naše frakce je proruská. No samozřejmě, že lže, expert. A víte, proč ten expert lže? No protože když se podíváte na jeho hospodaření, tak expert v roce 2023 dostal 23,8 milionu. Náklady měl 23,6. To je jak Česká televize. Co dostanou, to utratí. Ale tenhle expert, hádejte, kdo mu dal nejvíc peněz? No Evropská komise! Evropská komise! 12 357 000. A kdo ještě? Ministerstvo zahraničních věcí, kde máme ministra, který nemá vzdělání ani na ředitele odboru Ministerstva zahraničních věcí. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP