Úterý 14. prosince 2021, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

Předcházející část projednávání bodu pořadu schůze

 

(pokračuje Jan Skopeček)

3.
Návrh na volbu vedoucích stálých delegací Parlamentu
do meziparlamentních organizací

 

Poslanec Martin Kolovratník: Děkuji. Je to další bod a to byly čtyři stálé delegace. Zde bylo ve všech případech stejné kvorum a i počet těch z vás, kteří se zúčastnili volby, takže ve všech čtyřech případech bylo vydáno 192 hlasovacích lístků, kvorum nutné pro zvolení bylo 97.

Stálá delegace Parlamentu do Středoevropské iniciativy. Odevzdáno 190 lístků, neodevzdané 2. Jan Kubík 174 hlasů a byl zvolen.

Stálá delegace do Parlamentního shromáždění Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě, také odevzdáno 190 lístků, 2 neodevzdané. Pro Jana Bauera 136 hlasů a byl zvolen.

Stálá delegace do Meziparlamentní unie. Zde se ten počet mírně liší, bylo odevzdáno 189 lístků, 3 neodevzdané. Viktor Vojtko 168 hlasů a byl zvolen.

A poslední stálá delegace, je to Parlamentní shromáždění NATO. Zde 190 odevzdaných lístků, 2 neodevzdané. Pro Jiřího Horáka 174 hlasů a byl zvolen.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Tak jestli je to všechno, děkuji za informaci a končím tímto projednávání bodu číslo 3. Prosím vás o výsledky voleb v rámci bodu

Aktualizováno 6. 11. 2023 v 15:57.




Přihlásit/registrovat se do ISP