Úterý 14. prosince 2021, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

Předcházející část projednávání bodu pořadu schůze

 

(pokračuje Jan Skopeček)

4.
Návrh na volbu člena Národní rozpočtové rady

 

Poslanec Martin Kolovratník: Já vám děkuji a to je poslední z těch tří volebních bodů. Tam byla volba pouze... nebo jeden hlasovací lístek. Volba člena Národní rozpočtové rady - zde bylo vydáno 192 lístků, to je tedy počet těch, kteří se zúčastnili volby. Kvorum nutné pro zvolení 97. Počet odevzdaných lístků bylo 190, 2 lístky byly neodevzdané, a pro pana Mojmíra Hampla, tam se ještě omlouvám, je to doktor věd, má titul Ph.D. pro stenozáznam, když jsem ho uváděl na začátku, takže pro Mojmíra Hampla hlasovalo 173 poslanců a poslankyň a byl zvolen členem Národní rozpočtové rady. Funkce se ujme dnem složení slibu do rukou předsedkyně Poslanecké sněmovny.

A dovolte mi ještě v tuto chvíli poděkovat členům a členkám volební komise, tohle bylo opravdu extrémní sčítání, takže moc děkuji za ten výkon. Několikrát jsme kontrovali, tak si snad mohu troufat tvrdit, že byl bezchybný. Děkuji, to je vše.

 

Místopředseda PSP Jan Skopeček: Děkuji za vaši zprávu. Tímto končím bod číslo 4 a děkuji samozřejmě jak panu předsedovi, tak celé volební komisi za jejich práci, čímž jsme se vypořádali s volebními body a budeme pokračovat v programu naší schůze bodem číslo

Aktualizováno 6. 11. 2023 v 15:57.




Přihlásit/registrovat se do ISP