Úterý 5. dubna 2022, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

Předcházející část projednávání bodu pořadu schůze

 

(pokračuje Jan Bartošek)

23.
Vládní návrh zákona o zdravotnických prostředcích
a diagnostických zdravotnických prostředcích in vitro
/sněmovní tisk 167/ - prvé čtení

Nepadl návrh ani na vrácení ani na zamítnutí, proto se budeme nyní zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání.

 

Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání výboru pro zdravotnictví jako výboru garančnímu. Navrhuje někdo přikázat jinému výboru jako garančnímu? Žádost nevidím.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh zákona byl přikázán k projednání výboru pro zdravotnictví jako garančnímu výboru? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování s pořadovým číslem 113, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro návrh 147, proti 1. S návrhem byl vysloven souhlas.

 

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh dalšímu výboru, tak se táži, zda nyní chcete někdo navrhnout k přikázání dalšímu výboru nebo výborům k projednání? Žádný návrh nevidím.

 

Vzhledem k tomu, že v obecné rozpravě padl návrh na zkrácení lhůty na projednání o 30 dnů, tedy na 30 dnů, dám ještě hlasovat o tomto návrhu.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro zkrácení lhůty na projednání na 30 dnů? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 114, přihlášeno je 166 poslankyň a poslanců, pro návrh 133, proti nikdo. Návrh byl přijat. Konstatuji, že lhůtu na projednání tisku 167 jsme zkrátili na 30 dnů.

 

Nyní se vracím k bodu

Aktualizováno 6. 11. 2023 v 15:57.




Přihlásit/registrovat se do ISP