Úterý 21. února 2023, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

Předcházející část projednávání bodu pořadu schůze

 

(pokračuje Věra Kovářová)

11.
Vládní návrh zákona o preventivní restrukturalizaci
/sněmovní tisk 371/ - prvé čtení

Nyní se tedy budeme zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání ústavně-právnímu výboru jako výboru garančnímu. Navrhuje někdo přikázání jinému výboru jako garančnímu? Není tomu tak.

 

Přistoupíme tedy k hlasování. Táži se, kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán k projednání ústavně-právnímu výboru jako garančnímu.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 52, přihlášeno 149 poslanců a poslankyň, pro 118, proti žádný. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání ústavně-právnímu výboru jako výboru garančnímu. Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh dalšímu výboru. Má někdo návrh na přikázání dalšímu výboru k projednání? Pan poslanec Feranec se hlásí, prosím.

 

Poslanec Milan Feranec: Děkuji. Já jenom zopakuji tento návrh. Protože se skutečně se jedná o kodex restrukturalizace obchodních korporací, tak si myslím, že je vhodné, aby tento návrh projednal i hospodářský výbor. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Věra Kovářová: Děkuji. Má ještě někdo návrh na přikázání dalšímu výboru? Není tomu tak. Budeme tedy rozhodovat o tom, aby byl tento tisk přikázán hospodářskému výboru.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování číslo 53, přihlášeno 149 poslanců a poslankyň, pro 118, proti žádný. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji tedy, že jsme tento návrh přikázali k projednání hospodářskému výboru jako výboru garančnímu. Tímto jsme se vypořádali se všemi návrhy na hlasování. Končím projednávání tohoto bodu. Přistupujeme k bodu číslo

Aktualizováno 6. 11. 2023 v 15:58.




Přihlásit/registrovat se do ISP